שירלי פינטו קדוש
מובילה חברתית, שגרירת הסברה ולוחמת למען זכויות אנשים עם מוגבלויות וקידום שוויון הזדמנויות
שירלי פינטו קדוש היא דמות פורצת דרך בחברה הישראלית. חברת הכנסת החירשת הראשונה במדינת ישראל, לוחמת ציבורית למען שוויון, נגישות וזכויות אדם – ומי שפועלת מתוך חזון עמוק לחברה מכילה וצודקת יותר.
בכהונתה בכנסת ה-24, הובילה חקיקה ויוזמות משמעותיות בתחומי הנגישות, חינוך משלב וזכויות אנשים עם מוגבלויות. גם לאחר תום כהונתה, שירלי ממשיכה לשרת את הציבור בהתנדבות – כשגרירת הסברה בינלאומית בשפת הסימנים מטעם משרד החוץ ומשרד התפוצות.
שירלי מביאה אל כל במה ציבורית סיפור חיים יוצא דופן, מבט אחר, ויכולת להפוך את השוליים למרכז.
בהרצאותיה, שירלי משתפת במסע האישי והציבורי שלה – מילדות בקהילה החירשת, דרך חייה כאם לילדים חירשים, ועד לתוך מוקדי קבלת ההחלטות בישראל. היא מדברת בגובה העיניים אך בעומק נדיר, על נגישות, זהות, חקיקה, חוסן קהילתי, ומהי הנהגה בעידן של משברים.
ההרצאות מתאימות לגופים עסקיים, ציבוריים, חינוכיים וביטחוניים, ומעוררות השראה בכל קהל – בארץ ובעולם.
הרצאה מעמיקה על המאבק לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות והדרך להנגשת החברה הישראלית.
הזמן הרצאההרצאה על מנהיגות פורצת דרך, התמודדות עם אתגרים והובלת שינוי חברתי משמעותי.
הזמן הרצאההרצאה מרגשת על הדרך האישית, מילדה חירשת ועד לכנסת ישראל, והמאבקים שבדרך.
הזמן הרצאההתוכנית הלאומית למוכנות בחירום לאנשים עם מוגבלויות
בעקבות מתקפת 7 באוקטובר, יזמה שירלי פינטו קדוש את “עורף סגול” – מיזם לאומי לחיזוק המענה האזרחי במצבי חירום, עם דגש על אוכלוסיות עם מוגבלויות ואנשים שנשארים לעיתים מאחור.
המיזם כולל שורת תוכניות מעשיות:
יעד מרכזי של “עורף סגול” הוא פיתוח פלטפורמה דיגיטלית לרשויות, שתאפשר זיהוי צרכים ותיאום מענה בזמן אמת – בצורה פשוטה, נגישה ויעילה.
המודל זוכה להכרה מקצועית רחבה, והוצג גם בפרלמנט הבריטי כפתרון חדשני למשברים אזרחיים.
כי בזמני חירום – אסור שאף אחד יישאר מאחור.
תרומתכם תסייע לנו להמשיך בפעילות החשובה למען קידום זכויות אנשים עם מוגבלויות, הנגשת החברה הישראלית ויצירת עתיד שוויוני יותר לכולם.
פרטי חשבון בנק עמותת ״זה אפשרי״
בנק: הפועלים 12
סניף: 656 קרית אונו
מספר חשבון: 30943
קוד IBAN (מספר זה"ב) לחשבון: IL6101265600000000030943
קוד ה-SWIFT של בנק הפועלים: POALILIT
(שם החשבון באנגלית לצורך העברות מחו"ל: ZE EFSHARI - MERKAZ FOR KIDUM ANASHIM WITH MUGBALUT)
נשמח לשמוע מכם! מלאו את הטופס או צרו קשר באמצעים הנוספים.